Corbin Bleu - životopis + fotky

12. ledna 2008 v 17:10 | Majitelka blogu Hanka |  Hight school musical
- herec
Corbin se narodil 21. února roku 1989 ve znamení Ryby. Místo narození bylo Brooklyn,New York, Usa.Corbin hraje v několika televizních seriálech na Disney Chanel. Už jako malé dítě se objevoval v reklamách. Studoval tanec pod velením Debbie Allen. Přestože nemá žádné domací zvíře, zvířata má moc rád a měl také příležitost s nimi ve filmu pracovat ( např. : se lvem, klokanem, šimpanzem a leopardem ). Se svými rodiči a třemi sestrami žije v Los Angeles.
Filmografie:
2007
Muzikál ze střední 2 (High school musical 2) ...Chad Danforth
2006Muzikál ze střední ( High school musical) ...Chad Danforth
2004Chyťte tu holku ( Catch That Kid) ...Austin
1999Mystery Men ...Butch
1999Galaxy Quest ( Galaxy Quest) ...Young Tommy
1998Beach Movie ...Kid
1998Žoldák: Legie zkázy (Soldier) ...Johnny
wow
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.